Taps

Staande tap met losse koeler

Staande tap met vaste koeler

Tapbuffet groot

Het tapbuffet is voorzien van een tapzuil met 2 tapkranen, een werkruimte van 60 cm lang en 2 meter breed, dit is inclusief de spoelbak.

Tapbuffet

Dit tapbuffet is voorzien van 1 tapzuil met 2 tapkranen, een werkruimte van 55 cm lang en 167 cm breed. Dit tapbuffet kan aan beide kanten uitgeklapt worden, zo wordt de werkruimte aan beide zijden vergroot met 45 cm.

Perfect draft

Deze tap is perfect voor een klein feestje thuis! Je kunt hier vaten van 6 liter op aansluiten. Deze thuistap geeft de tempratuur en de houdbaarheid van het bier weer. Hoe handig is dat?

Jägermeister tap

Deze tap heeft een opvallend uiterlijk en is eenvoudig te bedienen. U kunt er 3 flessen jägermeister op aansluiten. Deze is kort na aansluiten -13 graden. Deze tap heeft een 220 volt aansluiting nodig.

Fireman Tap

Ook deze tap heeft een opvallend uiterlijk en is makkelijk te bedienen. U kunt 2 flessen fireman aansluiten op deze tap en deze zijn kort na aansluiting -13 graden. Deze tap heeft een 220 volt aansluiting nodig.

Glühwein tap

De glühwein tap werkt eigenlijk hetzelfde als een biertap. U kunt per kraan 1 tank glühwein aansluiten en na 5 minuten is uw glühwein al op de optimale tempratuur van tussen de 35 graden en 85 graden, dit is zelf in te stellen. De tap bedraagt een capaciteit van 100 liter glühwein per uur.