Evenementenbars

Mega-sol

De Mega-Sol is een mega grote parasol die te gebruiken is voor diverse doeleinden. De Mega-Sol biedt beschutting tegen de zon en de regen. De mega-sol is leuk te combineren met de bamboebar en de bottlebar.

Umbrellabar

Bijzondere uitstraling, lekker sfeertje, en dat het hele jaar door. De umbrellabar opent de ogen van iedere feestganger, ook van degene die het allemaal al heeft gezien.

Schirmbar XL deluxe

De Schirmbar XL Deluxe is de grote broer van de (standaard) schirmbar. Met zijn houten wanden heeft hij een sfeervolle en luxe uitstraling. De Schirmbar XL Deluxe heeft een doorsnede van 12 meter. Daarmee is hij geschikt voor circa 130 tot 200 personen. De zijwanden zijn voorzien van ramen, hierdoor kunt u niet alleen in de Schirmbar XL Deluxe alles meemaken maar ook rondom de Schirmbar XL Deluxe.

(standaard) Schirmbar

De Schirmbar is in circa 45 minuten op / af te bouwen. Hij is weerbestending en is geschikt voor maximaal 90 tot 100 personen. De Schirmbar is inclusief barombouw & spoelbak, inclusief verlichting (bestaande uit led parren) en inclusief geluid (bestaande uit een meng paneel, 2 actieve tops 800 watt elk en 1 actieve sub 1200 watt.)